| توت فرنگی، خیار، گوجه فرنگی، فلفل |
محلولپاشی: ۱۰۰-۷۰ گرم درصد لیتر آبکود آبیاری: ۱/۵-۱ کیلوگرم در هکتار |
قبل از گلدهی تا زمان تشکیل میوه، ۳-۲ بار تکرار به فاصله هر دو هفته |
| میوه های هسته دار و دانه دار |
محلولپاشی: ۱۰۰-۷۵ گرم درصد لیتر آبکود آبیاری: ۲-۱/۵ کیلوگرم در هکتار |
بعداز ریزش گلبرگ ها، هنگام تشکیل میوه |
| سبزیجات و صیفی جات، کدوئیان، گیاهان غده ای |
محلولپاشی: ۱۰۰-۷۰ گرم در صد لیتر آب |
قبل از گلدهی تا زمان تشکیل میوه، ۳-۲ بار تکرار به فاصله هر دو هفته |
| انگور، بادام، پسته،کیوی |
محلولپاشی: ۱۰۰-۷۵ گرم در صد لیتر آبکود آبیاری: ۲-۱/۵ کیلوگرم در هکتار |
قبل از گلدهی، هنگام تشکیل میوه ۳-۲ بار تکرار به فاصله هر دو هفته |
| مرکبات(پرتغال،نارنگی،لیمو و..) و زیتون |
محلولپاشی: ۱۰۰-۷۵ گرم در صد لیتر آبکود آبیاری: ۲-۱/۵ کیلوگرم در هکتار |
قبل و بعداز گلدهی، هنگام ریزش گلبرگ و تشکیل میوه ۳-۲ بار تکرار به فاصله هر دو هفته |
| گیاهان زراعی، غلات(برنج،گندم ذرت و..) دانه های روغنی و حبوبات |
محلولپاشی: نیم کیلو گرم در هکتار |
قبل از گلدهی، اوایل تشکیل دانه و غلاف ۳-۲ بار تکرار به فاصله هر دو هفته |
| محصولات گلخانه ای و گیاهان زینتی |
محلولپاشی: ۴۰-۲۰ گرم درصد لیترآبکودآبیاری: ۵/۱-۱کیلوگرم در هکتار |
قبل از گلدهی تا زمان تشکیل میوه، ۳-۲ بار تکرار به فاصله هر دو هفته |