محصول
|
زمان مصرف
|
مقدار مصرف
|
درختان میوه (هستهدار و دانهدار)
|
2 الی 3 بار به فاصله 15 روز از زمان متورم شدن میوهها
|
150 تا 200 گرم در هکتار
|
کیوی
|
2 الی 3 بار از زمان تشکیل میوه تا رسیدن کامل
|
200 تا 250 گرم در هکتار
|
مرکبات
|
2 الی 3 بار پس از گلدهی و تشکیل میوه هر 15 روز
|
150 تا 200 گرم در هکتار
|
توت فرنگی
|
2 الی 3 بار کاربرد به فاصله 150روز از زمان تشکیل اولین میوه
|
150-200 گرم در هکتار
|
گل و گیاه زینتی
|
2 الی 3 بار پس از تشکیل میوه هر 15 روز
|
150 گرم در هکتار
|
خزانه و نشاءکاری
|
2 الی 3 بار پس از برداشت هر 8 روز
|
100 گرم در هکتار
|
گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان،...
|
2 الی 3 بار پس از رشد رویشی برای استرس جابجایی
|
100 گرم در هکتار
|