در دسترس قرار دادن پتاسیم کافی در مراحل رشد میوه در انواع گیاهان، علاوه بر بهبود کیفیت محصول موجب تقویت گیاه در برابر تنش های محیطی و آسیب آفات می شود. میزان مصرف متوسط این کود 2.5 لیتر در هکتار یا 300 سی سی در 100 لیتر آب می باشد.
| عنصر |
|
درصد حجمی |
| ازت |
|
10 |
| فسفر |
|
20 |
| پتاسیم |
|
40 |
| منیزیم |
|
1.5 |
| آهن |
EDTA |
0.175 |
| منگنز |
EDTA |
0.088 |
| مس |
EDTA |
0.088 |
| روی |
EDTA |
0.088 |
| بر |
|
0.035 |
| کبالت |
EDTA |
0.0011 |
| مولیبدن |
|
0.0012 |