کود ارگانیک سیفامین بی کا سیفو

سیفامین بی کا 250 سی سی Cifamin BK

تولید کننده: Cifo
زمان تحویل: 3 الی 5 روز
۲۵۰,۰۰۰ تومان
۱۲%
۲۱۹,۰۰۰ تومان

ویژگی‌ها و توصیه

  • کمک به متورم شدن میوه‌ها
  • مناسب محلول‌پاشی و بذر مال کردن.
  • افزایش قطر ساقه در مورد انواع مختلف انگور.
  • افزایش مقاومت در مقابل تنش‌های دمایی و تغییرات ناگهانی دما.
  • رشد و توسعه سیستم ریشه‌ای و گسترش ریشه‌های اصلی و عمودی.
  • کود مخصوص افزایش رشد میوه‌ها و سبزیجات در مرحله شکل‌گیری.
  • در گلخانه‌ها دز مصرف نبایستی از 30 میلی لیتر در 100 لیتر آب فراتر رود.
  • بسیار مؤثر در فتوسنتز، شکل گیری میوه‌ها و سبزی، افزایش وزن متوسط میوه.
  • کود آلی حاوی نیتروژن، اپیتلیوم هیدرولیز شده جانوری به همراه عناصر بر، منگنز و روی.
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش‌های گرمایی و تغییرات ناگهانی دما و افزایش قطر ساقه در انواع انگور.
  • نیتروژن آلی به شکل پپتید، مواد مغذی جذب شده توسط گیاه را آزاد و به بهترین شکل در جهت تولید میوه و رشد آن استفاده می‌شود.
  • ماده زمینه که در این کود به کار رفته است مملو از آمینو اسیدهای مهم مانند آرژنین، پرولین و لیزین می‌باشد که از مواد بنیادی در تشکیل بافت‌های رویشی جدید در مرحله تقسیم سلولی است.

بذر مال کردن

غلات، یونجه، حبوبات، هنداونه، خربزه، خیار، چغندر قند، فلفل، بادنجان، پیاز و ...

150 سی سی برای مقدار بذر لازم جهت کاشت 1 هکتار

سیب زمینی

غده کامل یا بریده شده در محلول 5% فرو برده شود

 

جدول میزان مصرف سیفامین ب کا

محصول

اولین کاربرد (محلول پاشی)

دومین کاربرد (محلول پاشی)

میزان مصرف

زمان مصرف

میزان مصرف

زمان مصرف

غلات

600 سی‌سی در هکتار

خوشه رفتن

-

-

یونجه

400 سی‌سی در هکتار

ارتفاع گیاه 10 تا 15سانتیمتر

400 سی‌سی در هکتار

بعد از 10 تا 15روز

چغندر قند

600 سی‌سی در هکتار

4 تا 6 برگی

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 10 تا 15روز

نهال‌ها و قلمه‌ها

40 سی‌سی در 100 لیتر آب

رشد رویشی

40 سی‌سی در 100 لیترآب

بعد از 10 تا 20روز

سبزیجات برگی

500 سی‌سی در هکتار

4 تا 6 برگی

-

-

گل و گیاهان زینتی

40 سی‌سی در 100 لیتر آب

تشکیل جوانه‌ها

40 سی‌سی در 100 لیترآب

بعد از 10 تا 20 روز

محصولات غده‌ای وپیازی

600 سی‌سی در هکتار

تورم غده‌ها و پیازها

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 8 تا 10 روز

باغات انگور

(کشمشی و صنعتی)

600 سی‌سی در هکتار

بعد از شکل‌گیری میوه‌ها

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 8 تا 10 روز

درختان دانه‌دار و هسته دار و زیتون

600 سی‌سی در هکتار

بعد از شکل‌گیری میوه‌ها

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 8 تا 10 روز

توت فرنگی، خربزه، گوجه فرنگی و ...

600 سی‌سی در هکتار

شروع شکل‌گیری میوه‌ها

600 سی‌سی در هکتار

بعد از 8 تا 10 روز

ذرت، سورگوم، آفتابگردان، سویا و...

600 سی‌سی در هکتار

ارتفاع گیاه 10 تا 30 سانتیمتر

-

-

مشخصات

حالت
مایع
نوع نهاده
کودهای کشاورزی
نام محصول
کلیه گیاهان
نوع کود
ارگانیک
بسته بندی
250 سی سی
شرکت تولیدکننده
Cifo
کشور
ایتالیا
نظر خودتان را بنویسد
  • تنها کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نظر بنویسند