- افزایش تردی و سفتی محصول
- کاهش لهیدگی میوه
- افزایش طول دوره انبارمانی میوه، بازارپسندی محصول
- افزایش مقاومت محصول در برابر بیماریها، محصولات کشاورزی به ویژه میوه های با بافت نرم
- جلوگیری از ایجاد لکه تلخی
- تاول انباری
- پوسیدگی گلگاه گوجه فرنگی، هندوانه، ترکیدگی میوه خیار و مرکبات
دستورالعمل مصرف و نحوه استفاده کود کلسیم کراپ:
نوع محصول |
محلولپاشی |
زمان مصرف |
مرکبات، باغات، درختان میوه |
۴-۲ لیتر در هزار لیتر آب |
قبل و بعد از گلدهی، رشد میوه، قبل از برداشت |
محصولات زراعی، صیفیجات |
۴-۲ لیتر در هکتار |
مرحله چندبرگی، قبل و بعد از گلدهی |
توت و گوجه فرنگی، کدوئیان |
۴-۲.۵ لیتر در هکتار |
قبل از گلدهی، تشکیل و رشد میوه |
سبزیجات برگی |
۴-۲ لیتر در هکتار |
چهار تا شش برگی، تکرار هر دو هفته |
گلخانه و گیاهان زینتی |
۲-۱لیتر در هزار لیتر آب |
قبل و بعد از گلدهی |
آنالیز کود کلسیم کراپ :
عنصر |
درصد وزنی / وزنی |
درصد وزنی / حجمی |
نیتروژن کل (N) |
۱۰ |
۱۵ |
کلسیم محلول (Cao) |
۱۳ |
۲۰ |
قابلیت اختلاط کود کلسیم کراپ:
با کودهای حاوی فسفر، فسفیت و انواع روغن های امولوسیون، ترکیبات مسی، و ترکیبات قلیایی شدید قابل اختلاط ندارد.
توصیه مصرفی کود کلسیم کراپ :
۱- محلولپاشی درهوای خنک و آرام و ترجیحا هنگام غروب انجام شود.
۲- برای نتیجه بهتراین محصول، توصیه میشود مصرف کلسیم کراپ ۲-۳ مرتبه در طول فصل رشد تکرار شود.