فسفيت بنا بر دارا بودن يك ملكول اكسيژن كمتر از فسفات با سرعت بيشتري در سراسر اندام هاي گياهي در هر دو جهت بالا و پايين حركت مي كند و به آن اصطلاحا آپوسيمپلاست مي گويند. لذا اين تركيب خاصيت پيشگيري كننده، ايمن سازي و درمان دارد.
فسفيت در افزايش سطح فعاليت فتوسيستم II فتوسنتز گياهي، تنظيم توليد پروتئين ها، افزايش غلظت آنتوسيانين، افزايش متابوليسم قند، تغييرات شيميايي هورمون هاي رشد گياهي نقش بسزايي دارد.
قارچ های خانواده Oomycete ،Pseudoperonospora ماتند ،Phytophthora ،Peronospora ،Bremia ،Alternaria ، Pythium و باكتري Pseudomonas و Erwinia توسط کینگ قابل كنترل مي باشند.
پتاسيم فراوان ترين كاتيون موجود در سيتوپلاسم است كه در سلولهاي گياهي نقش تنظيم pH در محدوده 7 تا 8 را بر عهده دارد. اين بهترين دامنه pH براي فعاليت اكثر آنزيمهاي گياهي است. پتاسيم بار الكتريكي لازم را جهت توليد ATP را در گياه تامين نموده و نقش مهمي در نقل و انتقال آب و مواد غذايي در آوند آبكش ايفا مي كند.
.سیلیسیم در گیاهان موجب افزایش خصوصیات کیفی و بهبود عملکرد و مقاومت گیاهان در برابر تنش های زیستی مانند آفات وبیماری ها و غیر زیستی مانند سرما ، خشکی ، دمای بالا و پایین ، شوری و سمیت ناشی از تجمع فلزات سنگین مانند آلومنیوم ، کادمیوم ، آرسنیک و منگنز و نیز تابش شدید اشعه ی خورشید می شود.