.حاوی نسبت خاصی از نیتروژن فسفر پتاسیم است
.قابل حل در آب و آماده برای جذب از طریق برگ به خصوص در مراحل اولیه رشد.
.وجود عناصر ریزمغذی با درجه خلوص بسیار بالا و کیفیت باعث افزایش قابلیت حل شدن وکاهش ضریب شوری است
.تاثیر زیاد درتمام گیاهان به خصوص درمراحل اولیه رشد دارد به خصوص در گیاهان جوان که بسیار نیازمند نیتروژن جهت رشد هستند
.حاوی مواد چسبنده و انتقال دهنده که باعث بهبود جذب از طریق برگ ها می شود و انتقال سریع مواد را به مناطق مورد مصرف ممکن می سازد
نکات مهم:
.در فضاهای بسته به خصوص گلخانه ها نباید میزان مصرف از 200 گرم در صد لیتر فراتر رود
محصول
|
زمان مصرف
|
انگورصنعتی و کشمشی
|
طول شاخه ها10 سانتی متر، انگورها3-4میلیمترند
|
هلو زرد آلو گیلاس بادام
|
بازشدن جوانه ها و بعد ازتشکیل میوه
|
سیب گلابی
|
پیش از گل دهی بعد از تشکیل میوه تورم میوه
|
مرکبات
|
شروع رشد رویشی و بعد از تشکیل میوه
|
کیوی
|
تشکیل جوانه و بعد از تشکیل میوه
|
زیتون
|
مراحل اولیه رشد رویشی و بعد از تشکیل میوه
|
توت فرنگی
|
2-3بار بعد از جوانه زدن و تکرار بعد از رشد رویشی تا گل دهی
|
سبزیجات وصیفی جات
|
مراحل اولیه رشد رویشی و درطول فصل
|
چغندر،توتون...
|
مراحل اولیه رشد رویشی
|
غلات
|
انتهای مرحله پنجه زنی تا طویل شدن ساقه
|
علوفه ای
|
بعد ازهر دوره ار برداشت
|
گیاهان زینتی
|
مراحل اولیه رشد رویشی تا قبل از غنچه دهی
|
گیاهان گرمسیری
|
پیش از گل دهی و بعد از تشکیل میوه
|
کلیه محصولات
|
در طول دوره کشت به تقسیط
|