علائم و عوارض ناشی از كمبود این عنصر در اكثر نقاط ایران و در اغلب محصولات به فراوانی به چشم می خورد. استفاده از سولفات آهن به همراه ماده آلی، گوگرد و باكتری تیوباسیلوس باعث بهبود شرایط تغذیه ای گیاهان شده و مصرف آن در دراز مدت می تواند کمبودآهن را برطرف سازد.
موارد مصرف سولفات آهن:
- درختان میوه نظیر گلابی، به، هلو، زرد آلو، انگور، سیب و….
- نباتات زراعی نظیر جو وگندم آبی
- دانه های روغنی خصوص اآفتابگردان و پنبه
- لوبیا،سبزیجات و سیب زمینی
- علاوه بر کشاورزی در صنایعی همچون صنایع روی و نیز تسویه آب و فاضلاب مورد استفاده می باشد.
علائم کمبود آهن:
در درختان میوه بیشتر بصورت زردي يا کلروز است، اين زردي معمولا” در برگهاي جوان دیده مي شود. رنگ پريدگي معمولا” بين رگبرگها بوده و خود رگبرگها سبز باقي مي مانند. در بعضي انواع مانند گلابي ، برگهاسفيد رنگ مي شوند.
موارد احتیاط هنگام مصرف سولفات آهن:
در هنگام مصرف سولفات آهن از تماس مستقيم با پوست ، مخاطات و چشم جلوگيري گردد . از دستكش، لباس كار مناسب و ماسك استفاده شود.
مشخصات
شرکت تولیدکننده
کنجاله ساز