کود برو پلاس فریلن 1 لیتر

کود بور پلاس والگرو 1 لیتر boroplus

کود مایع بور پلاس ارگانیک با قابلیت اختلاط با تمامی سموم و کودهای شیمیائی را بوده و از طریق محلول پاشی یا ریشه ای کمبود بور در خیار و سایر کشت ها را برطرف می‌کند.

عنصر بور برای رشد نوک ساقه و ریشه (مریستم انتهائی) لازم و ضروری است. بور (B) نقش عمده‌ای در فعالیت‌های حیاتی گیاه دارد و در تقسیم سلولی بافت‌ها، تشکیل جوانه‌های برگ و گل، ترمیم بافت‌های آوندی، متابولسیم قند و مواد هیدروکربن‌دار و انتقال آنها، تنظیم مقدار آب و هدایت آن در سلول، انتقال کلسیم در گیاه و تنظیم نسبت کلسیم به پتاسیم در بافت‌های گیاهی، متابولیسم چربی، سنتز پکتین و در تشکیل دیواره‌ی سلولی نقش بسزائی دارد.


عملکردهای کود بور پلاس

  • جذب و حمل آسان در داخل گیاه
  • رشد و توسعه مریستم گیاه
  • افزایش متابولیسم کربوهیدرات‌ها
  • افزایش سنتز اسیدنوکلئیک
  • افزایش گرده و جوانه‌زنی
  • تنظیم و بهینه‌سازی مقدار آب مصرفی در سلول‌ها

علائم کمبود بور در گیاهان:

  • بدفرمی ساختاری در برگ
  • ترک‌خوردگی و پوسیدگی میوه‌ها
  • کاهش رشد جانبی و تولید میوه

علت کمبود بور در گیاهان:

  • pH بالای خاک
  • نرمی خاک
  • وجود کلسیم و ازت بیش از حد در خاک
  • خشک‌سالی بلندمدت
  • رطوبت و سردی بیش از حد

    طریقه‌ی مصرف کود بور پلاس

    نوع گیاه زمان استفاده ریشه‌ای
    (در ۱۰۰۰ متر)
    محلول پاشی
    (در ۱۰۰ لیتر آب)
    صیفی جات گلخانه ای گوجه فرنگی، خیار، فلفل بعد از آغاز باردهی ۱۰ الی ۱۵ روز یک بار ۳ تا ۴ بار ۱-۲ لیتر ۲۰۰-۲۵۰ سی‌سی
    خربزه، هنداونه بعد از تشکیل میوه ۱۰ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار ۱-۲ لیتر ۲۰۰-۲۵۰ سی‌سی
    درختان میوه سیب، گلابی، گیلاس، هلو بعداز گلدهی به فاصله‌ی ۷ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار تکرار ۱-۲ لیتر ۲۰۰-۳۰۰ سی‌سی
    سبزیجات فضای باز کاهو، تره فرنگی، هویج، کرفس، جعفری از ۲ تا ۳ برگی شدن گیاهان به فاصله هر ۱۵ روز یک بار، ۲ تا ۳ بار ۱-۲ لیتر ۲۰۰-۳۰۰ سی‌سی
    مرکبات پرتقال، لیمو، نارنگی، کیوی بعداز گلدهی به فاصله‌ی ۷ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار تکرار ۱-۲ لیتر ۲۰۰-۳۰۰ سی‌سی
    توت فرنگی   بعد از تشکیل میوه ۱۰ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار ۱-۲ لیتر ۱۰۰ سی‌سی
    انگور   در دوره‌ی باردهی به فاصله‌ی ۱۵ الی ۲۰ روز، ۲ تا ۳ بار ۱-۲ لیتر ۲۰۰ سی‌سی
    گیاهان فضای باز آفتابگردان، گوجه فرنگی، لوبیا، ذرت،
    سیب زمینی، پیاز، چغندرقند
    بعد از تشکیل میوه ۱۰ الی ۱۵ روز یک بار ۲ تا ۳ بار ۱-۲ لیتر ۲۰۰-۳۰۰ سی‌سی
    غله گندم، جو بعد از تشکیل میوه و به همراه سموم مبارزه با علف هرز ۱-۲ لیتر ۲۰۰-۲۵۰ سی‌سی
    پسته   قبل از برداشت و بعد از برداشت ۲ تا ۳ بار به فاصله‌ی ۱۵ الی ۲۰ روز ۱-۲ لیتر ۲۰۰-۲۵۰ سی‌سی

مشخصات

حالت
مایع
نوع نهاده
کودهای کشاورزی
نام محصول
کلیه گیاهان
نوع کود
ماکرو
بسته بندی
1لیتر
شرکت تولیدکننده
valagro
کشور
ایتالیا
نظر خودتان را بنویسد
  • تنها کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نظر بنویسند