قارچ کش توپاس (پنکونازول) گل سم از طریق برگ جذب شده و به صورت آکروپتال به سایر نقاط گیاه جابجا میشود. این قارچ کش در ایران مخصوصا علیه سفیدک سطحی (پودری) انگور مصرف میشود.
روش مصرف سم قارچ کش توپاس:
ابتدا سمپاش را کالیبره نموده و مقدار آب لازم را مشخص کنید. سپس مقدار سم را محاسبه کنید و در ظرف جداگانه با آب مخلوط کنید و پس از ترکیب شدن آن را در سمپاش بریزید و سمپاشی را انجام دهید. این آفتکش را باید با فشار 3 تا 5 بار و با ذرات 200 تا 250 میکرون پاشید و تمام قسمت های گیاه را با ذرات سم پوشش داد. به منظور جلوگیری از پدیده ی مقاومت سم پنکونازول گل سم را باید در تناوب با سایر قارچکش ها مصرف کنید.
موارد احتیاط استفاده از قارچ کش پنکونازول:
- دوره ی کارنس این سم 14 روز می باشد.
- هنگام سمپاشی از خوردن، آشامیدن و کشیدن سیگار بپرهیزید.
- سمپاشی را خلاف جهت باد انجام دهید.
- هنگام سمپاشی حتما از لباس مخصوص، ماسک و دستکش استفاده کنید.
- از تماس محتوای سم با پوست خودداری کنید و در صورت تماس محل را با آب و صابون بشویید.
شرایط نگهداری سم قارچ کش توپاس:
- این آفت کش دور از دسترس کودکان و حیوانات در بسته بندی اصلی به دور از آفتاب مستقیم نگهداری شود.
- درجه حرارت نگهداری این سم بین 10 تا 35 درجه سانتی گراد می باشد.
مشخصات
شرکت تولیدکننده
گل سم گرگان