فلورال 20 20 20 FLORAL 20-20-20

فلورال 20 20 20

حاوی فرمول‌های همسان جدید (با خاصیت چسبندگی و انتقال دهندگی) جهت بهبود جذب از برگ و انتقال سریع

زمان تحویل: 1 هفته
قیمت قبلی: 145,000 تومان تخفیف: 10,000
قیمت: 135,000 تومان
تولید کننده: Cifo
وضعیت کالا: 14 موجود در انبار

تركیبات

عنصر

درصد

عنصر

درصد

كلات

ازت كل

نیتراته

20

5/5

مس (قابل حل در آب)

0/01

EDTA

آمونیاکی

8

آهن (قابل حل در آب)

0/2

DTPA

اوره‌ای

6/5

منگنز (قابل حل در آب)

0/1

EDTA

فسفر (قابل حل در آب)

20

مولیبدن (قابل حل در آب)

0/005

EDTA

پتاسیم (قابل حل در آب)

20

روی (قابل حل در آب)

0/01

EDTA

بُر (قابل حل در آب)

0/05

 

 

 

حاوی فرمول‌های همسان جدید (با خاصیت چسبندگی و انتقال دهندگی) جهت بهبود جذب از برگ و انتقال سریع

 

وی‍‍ژگی‌ها و توصیه‌ها

  • افزایش كیفیت محصول.
  • به صورت پودر و كاملاً قابل حل در آب.
  • مناسب جهت محلول‌پاشی و سیستم‌های آبیاری.
  • افزایش میزان قند، بهبود دهنده رنگ و طعم میوه.
  • در محیط‌های بسته (گلخانه) میزان کود نباید از 200 گرم در 100 لیتر بیشتر شود.
  • جذب بسیار بالا از طریق برگ و دارای درصد متعادلی از عناصر ماکرو و میکرو است.
  • دارای درجه خلوص بالای عناصر تشکیل دهنده، ضریب شوری کم و قابلیت حل شدن کامل محصول.
  • مناسب‌ترین زمان مصرف پس از گل‌دهی، زمانی که میوه‌ها و سبزیجات نیاز به مواد غذایی برای حداکثر رشد را دارند.
  • باعث رشد گیاهان بویژه در شرایط بروز تنش‌های فیزیولوژیکی و در نتیجه باعث افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصول می‌شود.
  • مناسب برای کلیه گیاهان در تمام مراحل رشدی است و این به خاطر داشتن فرمولاسیون خاص و متعادلی از عناصر غذایی، بعد از گل‌دهی، زمان رشد و رسیدن میوه‌ها و سبزیجات خیلی مؤثر است.

جدول میزان مصرف فلورال 20-20-20

محصول

میزان مصرف       (کیلوگرم در 1000 لیتر آب)

دستورالعمل مصرف

انگور

2/5-3/5

قبل از گل‌دهی تا حدود یک ماه بعد از برداشت محصول

كیوی

2/5-3/5

مصرف در زمان متورم شدن میوه (تابستان- پاییز) و رنگ‌گیری میوه‌ها

مركبات

3-4

مصرف پس از گل‌دهی

زیتون

2/5-3

مصرف در زمان تشكیل میوه، شروع مرحله متورم و سفت شدن میوه

غلات

4-5 كیلوگرم در هكتار

یك بار مصرف در مرحله پایانی پنجه‌زنی و همچنین امكان مصرف توأم با علف كش

توت فرنگی

2-2/5

2 تا 3 بار مصرف پس از گل‌دهی به فاصله 15-12 روز

سبزیجات

2/5-3

سبزیجات برگی و پیاز دار: 3 تا 4 بار مصرف به فاصله 15-12 روز از اواسط دوره رویشی

سایر سبزیجات: 3 تا 4 بار مصرف به فاصله 15 روز از زمان تشكیل میوه

محصولات علوفه‌ای

4-5 كیلوگرم در هكتار

مصرف چند روز بعد از هر چین محصول به منظور تحریك برای جوانه‌زنی مجدد

میوه‌های گرمسیری

2-2/5

مصرف به هنگام متورم شدن میوه‌ها و قبل از رسیدن

گیاهان زینتی و انواع گل

2/5-3

مصرف در مرحله رشد كامل گیاه قبل از گل دهی و در شرایط تنش

سیب، گلابی، هلو، زرد آلو، گیلاس

2/5-3

پس از تشكیل میوه، تكرار 2 تا 3 بار به فاصله 15 روز

توتون، چغندرقند، سایر نباتات صنعتی

4-5 كیلوگرم در هكتار

یك بار مصرف 30-20 روز بعد از ظهور جوانه‌ها یا نشاء كاری و در صورت نیاز مصرف مجدد بعد از 20 روز

مشخصات فنی

وزن 2.5kg
محصول کلیه گیاهان
نحوه اثر غیر انتخابی
نظر خودتان را بنویسد
  • تنها کاربرانی که ثبت نام کرده اند می توانند نظر بنویسند