تركیبات
عنصر
|
میزان(%)
|
توضیحات
|
نیتروژن آلی
|
8
|
قابل حل در آب
|
کربن آلی
|
20
|
با منشاء زیستی
|
بر
|
0/01
|
قابل حل در آب
|
منگنز
|
0/1
|
قابل حل در آب
|
روی
|
0/01
|
قابل حل در آب
|
ویژگیها و توصیه
- کمک به متورم شدن میوهها
- مناسب محلولپاشی و بذر مال كردن.
- افزایش قطر ساقه در مورد انواع مختلف انگور.
- افزایش مقاومت در مقابل تنشهای دمایی و تغییرات ناگهانی دما.
- رشد و توسعه سیستم ریشهای و گسترش ریشههای اصلی و عمودی.
- کود مخصوص افزایش رشد میوهها و سبزیجات در مرحله شکلگیری.
- در گلخانهها دز مصرف نبایستی از 30 میلی لیتر در 100 لیتر آب فراتر رود.
- بسیار مؤثر در فتوسنتز، شکل گیری میوهها و سبزی، افزایش وزن متوسط میوه.
- كود آلی حاوی نیتروژن، اپیتلیوم هیدرولیز شده جانوری به همراه عناصر بر، منگنز و روی.
- افزایش مقاومت گیاه در برابر تنشهای گرمایی و تغییرات ناگهانی دما و افزایش قطر ساقه در انواع انگور.
- نیتروژن آلی به شکل پپتید، مواد مغذی جذب شده توسط گیاه را آزاد و به بهترین شکل در جهت تولید میوه و رشد آن استفاده میشود.
- ماده زمینه که در این کود به کار رفته است مملو از آمینو اسیدهای مهم مانند آرژنین، پرولین و لیزین میباشد که از مواد بنیادی در تشکیل بافتهای رویشی جدید در مرحله تقسیم سلولی است.
بذر مال كردن
|
غلات، یونجه، حبوبات، هنداونه، خربزه، خیار، چغندر قند، فلفل، بادنجان، پیاز و ...
|
150 سی سی برای مقدار بذر لازم جهت كاشت 1 هكتار
|
سیب زمینی
|
غده كامل یا بریده شده در محلول 5% فرو برده شود
|
جدول میزان مصرف سیفامین ب کا
محصول
|
اولین كاربرد (محلول پاشی)
|
دومین كاربرد (محلول پاشی)
|
میزان مصرف
|
زمان مصرف
|
میزان مصرف
|
زمان مصرف
|
غلات
|
600 سیسی در هكتار
|
خوشه رفتن
|
-
|
-
|
یونجه
|
400 سیسی در هكتار
|
ارتفاع گیاه 10 تا 15سانتیمتر
|
400 سیسی در هكتار
|
بعد از 10 تا 15روز
|
چغندر قند
|
600 سیسی در هكتار
|
4 تا 6 برگی
|
600 سیسی در هكتار
|
بعد از 10 تا 15روز
|
نهالها و قلمهها
|
40 سیسی در 100 لیتر آب
|
رشد رویشی
|
40 سیسی در 100 لیترآب
|
بعد از 10 تا 20روز
|
سبزیجات برگی
|
500 سیسی در هكتار
|
4 تا 6 برگی
|
-
|
-
|
گل و گیاهان زینتی
|
40 سیسی در 100 لیتر آب
|
تشكیل جوانهها
|
40 سیسی در 100 لیترآب
|
بعد از 10 تا 20 روز
|
محصولات غدهای وپیازی
|
600 سیسی در هكتار
|
تورم غدهها و پیازها
|
600 سیسی در هكتار
|
بعد از 8 تا 10 روز
|
باغات انگور
(كشمشی و صنعتی)
|
600 سیسی در هكتار
|
بعد از شكلگیری میوهها
|
600 سیسی در هكتار
|
بعد از 8 تا 10 روز
|
درختان دانهدار و هسته دار و زیتون
|
600 سیسی در هكتار
|
بعد از شكلگیری میوهها
|
600 سیسی در هكتار
|
بعد از 8 تا 10 روز
|
توت فرنگی، خربزه، گوجه فرنگی و ...
|
600 سیسی در هكتار
|
شروع شكلگیری میوهها
|
600 سیسی در هكتار
|
بعد از 8 تا 10 روز
|
ذرت، سورگوم، آفتابگردان، سویا و...
|
600 سیسی در هكتار
|
ارتفاع گیاه 10 تا 30 سانتیمتر
|
-
|
-
|